Luchthaven vervoer

Zorg dat uw vakantie begint bij uw voordeur en boek bij taxi Ede de Ginkel voor uw gewenste luchthaven! Geen gesjouw met uw koffer, geen gestress bij het parkeren van uw auto en geen onzekerheden van het openbaar vervoer meer! 

Onderstaande prijzen hanteren wij voor de volgende luchthavens:
Airport service: van Ede/Wageningen en Omstreken Taxi enkele reis
1 tot/met 4 pers.
Schiphol airport €130,-
Rotterdam airport €140,-
Eindhoven airport €130,-
Weeze airport €140,-
Dusseldorf airport €170,-
Brussel Zaentem airport €250,-

Deze prijzen gelden op basis van reserveringen van minimaal 24 uur voorafgaande aan de rit.

Wij als taxi Ede de Ginkel hanteren tegen zeer aantrekkelijke tarieven vervoer naar uw gewenste luchthaven.
Bij vertrek vanaf de luchthaven brengt onze chauffeur u bij de juiste ingang op de luchthaven en bij aankomst staat onze chauffeur keurig op u te wachten.
Bij uw terugvlucht houden wij u vluchtnummer in de gaten om er voor te zorgen dat u zo min mogelijk hoeft te wachten op de luchthaven. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor vervoer naar luchthavens in het buitenland.

Taxi Ede de Ginkel maakt gebruik van kleine taxi’s geschikt voor kleine groepen tot grote taxi busjes voor grote groepen vervoer! Taxi de Ginkel Ede is uw vervoerspartner in en rondom de Veluwe! 

Taxi Ede de Ginkel hanteert ook speciale prijzen in overeenstemming met de klant.
Gaat u op reis naar een verre bestemming en wilt u tegen gunstige tarieven reizen? geen zorgen wij zullen voor uw een offerte op maat maken. Neem gerust contact met ons op via contact formulier of telefonische op ..

Taxi De ginkel staat 24/7 voor u klaar! U kunt ons bereiken op 0000. Voor verder vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via het contact formulier of bellen naar 0645765023

Persoons informatie

Rit informatie